Greška zbog koje se oboje kaju: Posle veze sa Cecom, voditelj se vratio ženi – Procurile njihove zajedničke fotografije

|

Dok je sada već godinu dana zvanično bez partnera, svi se pitaju šta se dešava u ljubavnom životu Svetlane Cece Ražnatović ali pevačica odoleva svim spekulacijama. Naučila je to dobro da radi, jer je iza nje dugi staž u medijskom prostoru. Jedna od priča koje pevačica nikada nije potvrdila odnosila se na navodni odnos koji su još davno, 2007. godine imali Ceca i Andrej Kulundžić, poznati automobilista koji je pevačici zapao za oko.

Međutim, Ceca i Andrej Kulundžić nikada nisu potvrdili navode da je između njih postojala romansa, ali čini se da to nije bilo ni potrebno. Slike su govorile više od bilo kakvih reči, a bivši par uslikan je jednom prilikom na ljubljanskom aerodromu neposredno pred Cecin koncert u Celju. Istog trenutka krenule su da se šire glasine o njihovoj romansi.

Ceca i Andrej Kulundžić takve priče nisu želeli dodatno da podgrevaju. Pevačica je medijima tada rekla kako ne vidi ništa čudno u tome što je sa Andrejem bila na istom letu za Sloveniju, te da su se i ranije sretali na letovima kao što je bio onaj na relaciji Beograd – Tivat. Međutim, tada nije rekla celu istinu jer je primećeno kako je pomenuti Andrej bio više nego redovan gost u Cecinoj vili na Dedinju.

Kako su upućeni tada otkrili, Ceca i Andrej Kulundžić imali su ljubav na prvi pogled, jer je pevačica njega opazila još tokom gostovanja u emisiji o automobilizmu koju je Andrej tada vodio. Veza je, ipak, potrajala samo sedam meseci jer je u martu 2008. godine objavljeno da se par razišao u vrlo prijateljskom tonu. Glasine su tada kružile o tome kako se Andrej kasnije vratio svojoj bivšoj ženi.

Izvor: story.rs