Goran Ivanišević otkrio zbog čega je Đoković oterao brata sa tribina: “Kad je Mare to rekao, gledao sam samo koga će Novak prvo ubiti”

|

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prekinuo je saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem, a hrvatski stručnjak ispričao je neke nepoznate anegdote iz vremena dok su radili zajedno.

U intervjuu Sport klubu Ivanišević se setio turnira u Adelejdu, kada je Novak sa tribina oterao brata Marka i agente kada je izgubio prvi set od Sebastijana Korde.

“Kad je igrao finale sa Kordom, piči sunce, mi ništa ne vidimo. Ludilo na terenu jer Korda igra neverovatno. Dobija set, drugi set je li-la, Korda bolji, a senke… Ludilo! Bio je na metar od nas i pita šta ne valja. Govorim ja, pa Čarli, a pošto mu je tu bio i brat Marko, pita ga: Mare, reci šta ne valja? Gleda ga tri sekunde i kaže: Pronađi unutrašnji mir u sebi. Ja sam po podu, mislio sam koga će prvo ubiti, mene, Mareta ili Čarlija. Prođe pet minuta i promeni tok meča i dobije ga”, prisetio se Ivanišević čuvenog meča.

Posle ispada se i sam Novak izvinjavao svom timu zbog ponašanja.

“Želim da se zahvalim mom timu što me trpe, tolerišu i u dobrim i lošim vremenima, siguran sam da danas nije bilo lako biti sa mnom, ali cenim. Moj brat Marko je tu, nije često sa mnom na mečevima, hvala ti i volim te. Neverovatna nedelja i ovo je veliki dar za mene i dao sam sve za sebe da bih mogao da podignem ovaj pehar. Podrška koju sam osetio – bila je neverovatna. Retko kada sam osetio takvu u karijeri… Osećao sam se kao da igram kod kuće i vi ste uradili da se osećam fantastično”, rekao je tada Đoković.

Izvor: kurir.rs