Goga u klinču sa Dragojevićem zbog Ane Ćurčić: “Zašto je ušla? Neka radi, može da ima normalan posao”

|

Pobednik prošle sezone “Zadruge”, Dejan Dragojević i pevačica Goga Sekulić su pored ostalih gostvali u emisiji, gde mu je ona žestoko odbrusila i jasno iznela svoj stav. Dejan je na samom početku prokomentarisao potencijalne favorite za pobedu u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

“Ja sam izdvojio troje, Ivan Marinković, Bilal i Ana. Za Anu sam rekao samo zbog težine priče, inače mi je oko nje sve katastrofalno. Nije lako, žena koja je ceo život provela uz jednog muškarca i da joj se to desi”, započeo je Dejan a onda se Goga iznervirala:

“Zašto je ušla?! Nije trebalo da uđe ako nije javna ličnost. Da se bori na televiziji za svoj dinar? Može i ovako”, rekla je Goga.

“Nema potrebe, ako joj se ukazala prilika, treba da je iskoristi. Ima decu kod kuće, ima za koga da se bori. Žensko u tim godinama ne treba da se vuče po ulici i da čeka da joj neko plati piće”, pokušao je da objasni Dragojević, ali ga je pevačica prekinula:

“Neka radi, može da ide na posao normalan. Ne mislim na nju, ja nju ne poznajem”, rekla je Goga.

Može, ali to je kao kad ne bi pevala, zato što ti nije prošla jedna pesma i bila u pekari. Ne treba odustati”, rekao je Dragojević i naglasio:

“Mi kao zadrugari, ljudi su se saživeli s nama. Ja sam rekao da je 98 posto zadrugara šljlam, jer je krenulo da se priča: “Rijaliti je… “. Zadrugari koji su skupili mnogo pratioca nisu okačili da rijaliti nije bio problem, nego su se povukli da ne bi dobili hejt komentare”, poručio je Dejan.

Izvor: blic.rs