Glumica objavom nasmejala sve, a jednu stvar su svi primetili: Evo kako izgleda Anđelka Prpić u šestom mesecu trudnoće

|

Glumica Anđelka Prpić veoma je aktivna trudnica, a kako i ne bi bila, kad joj drugo stanje očigledno i te kako prija. Glumicu možemo videti na gradskim događajima, ali i na društvenim mrežama.

Sada je jedan korisnik Instagrama na svom profilu objavio fotografiju sa glumicom, na kojoj se oboje drže za stomake.

Anđelka je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

“Kako si slatka trudnica”, “Uopšte se nisi ugojila, samo stomačić”, “Prelepa, stvarno blistaš”, pisali su u komentarima.

Glumica ne krije da voli izlaske i provod, a po sopstvenom priznanju nema meru kad su te stvari u pitanju.

– Volim da platim muziku, ali se uvek ispostavi da nikada nemam dovoljno kolko mi treba to veče, užas – kazala je Anđelka nedavno.

– Imam jedan jako veliki problem, a to je kad dođem na vrh jezika mi je ta pesma i nema šanse da je se setim. Uvek sebi kažem napiši čoveče taj spisak! Mene časkom pogodi kafana – dodala je ona.

Anđelka je nedavno pričala kako joj u svakodnevom životu mnogo znači pomoć terapeuta.

– Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena, i gestikulacija i mimika, i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa – žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica! (smeh) – kazala nam je tad glumica.

– Suza suzu stiže od smeha, ona žena kaže: “Šta vam je? Prvo se smirite”, a ja ustajem skačem, đipam, pa mi kaže: “Povredićete se, šta je smešno?” – navela je bila sa osmehom na licu Prpićka.

Izvor: blic.rs