Glumica Jelena Čvorović sahranjena uz italijansku pesmu: Ćerka Mina podigla glavu ka nebu i bolno zajecala

|

Glumica Jelena Čvorović koju će publika pamtiti po interesantnim ulogama i jedinstvenom glasu, sahranjena je danas na Novom groblju. Osim rodbine i prijatelja, mnoge poznate ličnosti među kojima su Nada Blam, Ivan Zarić, RasimLjajić, Tanja Bošković, Mirjana Bobić Mojsilović, Zoran Cvijanović i drugi, došli su da joj odaju poslednju počast.

Saučešća u kapeli primala je njena neutešna ćerka Mina, a kada je krenula povorka ka grobnom mestu, Jeleninu ćerku pridržavala je porodica, takođe nema od bola. Mina je podigla glavu ka nebu i bolno zajecala.

Dok su Jelenu spuštali u grob, čula se pesma “O bella ciao”, a osim nje grobljem su odzvanjali i jecaji neutešne ćerke Mine.

Mina je jednom prilikom i sama rekla da je najveći strah hvata od same pomisli da ostane bez majke za koju je bila jako vezana. Naime, ona je jako pre nekoliko godina izgubila oca, o čemu je i sama Jelena govorila i nikada nije krila koliko i njoj teško pada taj gubitak.

Podsetimo, Jelena je preminula u 75. godini, a od nje se ćerka oprostila neposredno posle smrti na društvenim mrežama.

“Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno – kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te”, oprostila se Mina od voljene majke.

Izvor: alo.rs