Bivši voditelj RTS-a danas je Dženi i bavi se najstarijim zanatom: “Pomažem ljudima da ostvare fantazije”

|

LGBT aktivista mađarskog porekla, pravnik, političar, radio i TV spiker, glumac, estradni umetnik i novinar, Daniel Pinter godinama intrigira javnost zbog potpune promene svog života i imidža.

Naime, Daniel je od 1997. do 2010. godine radio kao voditelj, spiker i novinar u informativnim redakcijama javnih servisa Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine, kao i privatnim televizijskim stanicama TV Panonija, TV Melos i TV Kanal 9 u Novom Sadu, stoji u podacima dostupnim na Vikipediji.

Kasnije je priznao da je potpuno promenio život, te da je počeo da se bavi “masažama”, odnosno najstarijim zanatom i to pod nadimkom Dženi.

“Radio sam kao pravnik četiri godine, uredno išao u sud, ali me to nije držalo. Bio sam i voditelj u RTV Vojvodina, ali sam na kraju počeo da se bavim “masažama”, priznao je 2015. godine za tadašnji medij “24 sata” Daniel, koji je na kraju počeo da vodi dvostruki život.

“Vrlo je teško nekome ko je drugačiji da se bavi određenim profesijama. Sada preko dana radim u jednoj privatnoj firmi, a uveče stavljam periku, uzimam perje i zadovoljavam klijente. Svoj posao zovem masažama, mada je to naprosto pr0stitucija”, otvoreno je rekao Pinter koji se u tom trenutku time bavio već godinu dana, dok je kao žena dočekivao muškarce nekoliko meseci.

Pinter je tada objasnio i da je internet olakšao pronalaženja muškaraca voljnih za ovako specifične i tabu usluge.

“Pomažem ljudima da ostvare fantazije, oslobode nagon i psihički teret. A nemam neke preterane pare od toga. Ne uskačem u kamione, ne vucaram se po žbunju i budžacima. Sve odradim u stanu pod potpunom diskrecijom. Kao žena ne izlazim u javnost osim ako nije u svrhu aktivizma. Tako sam izašao u javnost na Dan sećanja na žrtve trans fobije. To nije bilo radi mene, nego radi drugih. Ničega se ne stidim, a mišljenje licemera me ne tangira. Posebno jer znam da ima “mačo frajera” koji kad niko ne zna dolaze kod mene”, otkrio je ovaj Vojvođanin.

Daniel već neko vreme navodno živi u Briselu, što je otkrio prošle godine za portal “Moj Novi Sad”.

“Radim u Briselu, a živim u gradu Antverpenu i to u stanu vlade gde naravno plaćam rentu. Inače, grad u kom živim je druga po veličini luka u Evropi i najbogatiji je grad u Belgiji. Smešten je na severozapadu zemlje u regionu Flandriji. Iako po veličini spada u manje gradove, ne samo da predstavlja privredni, već je to i modni, kulturni i turistički centar kako Belgije tako i Evrope. Inače, posao sam dobio prvenstveno zbog toga što je moj raniji aktivistički rad u Srbiji ovde prepoznat i vrednovan”, priznao je Daniel.

Izvor: telegraf.rs