Glumci nisu pružili podršku Radošu Bajiću kad mu je bila potrebna: Prijatelji i kolege su ga izdali, a on im nije ostao dužan

|

Legendardni srpski glumac Radoš Bajić prošle nedelje je okupio porodicu i prijatelje na promociji monografije “Moj život – moja priča”, u kojoj je ogolio svoj umetnički i privatan život. Na predstavljanje knjige nisu došle njegove kolege sa klase, što ga je veoma pogodilo.

“I tako…Moj život – moja priča…u knjizi koja je bila povod da okupim prijatelje. U svakom danu imamo važne i važnije stvari.

Klasići sa kojima sam 1976. godine diplomirao glumu – nisu došli, ni Dik (Bogdan Diklić), ni Lazar (Ristovski), ni Savićeva (Snežana Savić), ni Ivica Klemenc, ni Ljilja Stjepanović… niko…

I mnogi drugi su imali nešto preče, i ja to razumem… Hvala onima koji su došli. Život ide dalje, a knjiga koju držim u ruci ostaje da svedoči o mojim usponima i padovima, o pobedama i porazima”, napisao je glumac Radoš Bajić na svom Instagram profilu.

Na promociji knjige su govorili njegov sin Nedeljko Bajić, glumci Nela Mihailović i Nikola Rakočević, kao i scenarista i reditelj Dušan Kovačević. Pored njih, došli su i Žika Nikolić, Olivera Kovačević, Rastko Janković, Branislav Lečić, Suzana Mančić, i drugi prijatelji i rodbina.

Izvor: kurir.rs