Garsonjera u podrumu za 50.000 evra: Prodaju sređenu sobu na Vračaru za sumanut iznos novca – negativne reakcije ne prestaju (FOTO)

|

U poslednje vreme cene nekretnina u Srbiji znatno rastu, a cena kvadrata novogradnje u centru grada ide i do 3.500 evra.

Stanodavci baš često umeju da iznenade svojim ponudama, a sve su popularniji mali stanovi koji ne prelaze čak ni 20 kvadrata i sve je smešteno u samo jednoj prostoriji.

Tako je sve šokirao oglas za prodaju jedne garsonjere na Vračaru od svega 14 kvadrata, koja je praktično u podrumu, a cena je zaista neverovatno visoka.

Košta gotovo 50.000 evra (49.000), ima 14 kvadrta. To znači da je po kvadratu cene čak 3.500 evra. Ako joj bar nešto ide u prilog, jeste to da je renovirana i sređena i “dvorišno orjentisana”.

Na slikama se može videti mini-stan gde se sve nalazi u samo jednoj prostoriji, kuhinja i krevet u istoj prostoriji, a lokacija je Kalenić pijaca.

Takođe, podsećamo vas da je nedavno još jedan oglas za izdavanje sve iznenadio, a reč je o garsonjeri od 11 kvadrata koja se prodavala na Dorćolu, a u njoj nije postojao ni toalet. Cena po kvadratu bila je 2.363 evra, a za tu cenu plaćate takozvani “poljski wc” koji se nalazi u dvorištu zgrade u kojoj je sam stan.

Izvor: kurir.rs