Firma Jovaninog dečka pravi česnicu koja će se lomiti ispred hrama Sv. Save: Teška je 250 kg, imaće 7.000 delova i 33 dukata

|

Kompanija izabranika Jovane Jeremić, Dragana Stankovića, napraviće česnicu koja će se lomiti na Božić ispred najvećeg pravoslavnog hrama. Ona se sastoji od 7000 delova, teška je 250 kg, a prečnika je 4 metra.

“U nju smo ubacili i 33 dukata od čistog zlata, uložili smo više od 20 godina našeg radnog iskustva i mnogo ljubavi svih 850 zaposlenih u našoj kompaniji. Posebno zahvaljujem našim vrednim radnicima koji su proveli čitavu noć da bi pripremili ovu prelepu česnicu za naše građane, kao i Srpskoj pravoslavnoj Crkvi i patrijarhu Porfiriju na blagoslovu i Uniji pekara Srbije na ukazanom poverenju“, rekao je Dragan Stanković, vlasnik i direktor kompanije pekarske industrije AS Braća Stanković.

Česnica će se izneti u 10 časova ispred Hrama Sv. Save. Kompanija Dragana Stankovića osim impozantne česnice pripremila je još i 2000 paketa koje će podeliti deci.

Za građane u Grockoj kompanija je pripremila česnicu u kojoj se nalaze 3 zlatnika.

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji “Pink” Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je u vezi sa 14 godina starijim privrednikom Draganom Stankovićem.

Jovana Jeremić u svojoj emisiji prošle godine na Božić ugostila je Dragana, kada je njegova pekara napravila najveću česnicu koja se lomila ispred Hrama Svetog Save. Stanković se tada obratio i voditeljki, te joj kao znak pažnje poklonio dukat, a ona mu je slala poljupce i srca. Kasnije se između njih rodila ljubav, a na Božić će oni biti posebno ponosni.

Izvor: blic.rs