Evo šta radi Jovana dok je Karić u centru skandala: Misica objavila fotografiju sa Srejovićem – O bivšem ni reči

|

Bivša devojka Stefana Karića koji je zvanično osumnjičen za prebijanje Nataše Šavije, Jovana Ljubisavljević, od nedavno uživa u ljubavi sa novim partnerom, beogradskim menadžerom u ugostiteljstvu, Bogdanom Srejovićem.

Oni su izvesno vreme su krili vezu, iako su više puta u javnosti uslikani zajedno, sve do pre nekog vremena kada je bivša misica javno progovorila o emotivnom statusu.

“Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas”, priznala je bivša zadrugarka kroz osmeh.

Na pozive medija povodom pretučene Nataše Šavije i njenog bivšeg momka Jovana nije odgovarala, što znači da je prošlost definitivno ostavila iza sebe. Jovana sve češće objavljuje fotografije sa novim dečkom Bogdanom što do sada nije bio slučaj.

Poznato je da za praznike otišla da uživa sa Srejovićem, a ovoga puta je na Instagramu podelila sliku sa njim. Njih dvoje su se slikali u luksuznom kupatilu hotela i to u bademantilima gde je jasno vidi da su tek izašli iz tuš kabine. Nesumnjivo je da Ljubisavljevićeva uživa sa novim partnerom dok joj je bivši u fokusu medijske pažnje zbog skandala.

Izvor: kurir.rs