Ana Ćurčić prekršila osnovno pravilo ugovora: Uživo u programu otkrila koliki joj je honorar – Sledi debela kazna

|

Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, prošle noći izabrana je za potrčka od strane ovonedeljnog vođe Ivana Marinkovića. Osim Ane, Ivan je izabrao i Zvezdana Slavnića, nakon čega je Ana donela odluku da ipak neće ići u izolaciju, kako zbog Maje Marinković, tako i zbog bivšeg.

U tom momentu Ćurčićeva je ustala za crnim stolom, te je nehotice uživo u programu otkrila koliki je njen mesečni horar, budući da zna da ukoliko odbije da ode u izolaciju, snosiće ozbiljne posledice.

“Ivana, ja ću odbiti da idem u izolaciju, neka me kazne, neka mi se odbije mesečni honorar. Znam da je deset hiljada, neka se odbije”, rekla je Ana uživo u programu, na šta ju je voditeljka opomenula da je sama izabrala da bude kažnjena.

Posle toga, mnogi zadrugari su je osudili jer smatraju da je namerno trebala da ode, kako bi pokazala koliko je jaka. No, ona nije mogla da podnese, jer kako ističe, njen život nije igra.

“Meni ovo nije igra, nije rijaliti, ljudi ovo je moj život. Ne mogu da spavam u izolaciji gde je Maja Marinković, to se neće desiti sigurno”, kategorična je bila Ana Ćurčić, svesna kakva je kazna čeka.

S obzirom da su osnovna pravila da se o ugovorima, honorarima i ostalim detaljima ne sme govoriti javno, Ani sledi žestoka kazna, a kakvu će odluku doneti produkcija na čelu sa velikim šefom, ostaje da se vidi uskoro.

Izvor: republika.rs