Evo ko je Princ od Vranje: Završio je norveški, ima crni pojas u karateu i glavni je favorit za Evroviziju (FOTO)

|

Mladi pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, ostavio je veliki utisak na prvoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju. Ovaj Vranjanac duge kose nastupio je sa pesmom „Cvet sa istoka“ i oduševio je publiku svojim performansom.

Rođen je 1993. godine u Vranju, a od svoje 12. godine bavi se muzikom. Završio je norveški jezik, na odseku za skandinavistiku na Filološkom fakultetu u Beogradu. Osim prelepog glasa, Stefan može da se pohvali i da svira bubnjeve i gitaru. Pevački talenat pokazao je na mnogim svetskim festivalima i takmičenjima.

Pored muzike, njegova velika ljubav je sport. Bio je prvak Srbije i vicešampion Balkana u karateu i ima crni pojas. Trenutno je jedan od favorita takmičenja Pesma za Evroviziju, a kada su ga novinari upitali šta će prvo uraditi ako pobedi, rekao je da će pojesti gurmansku pljeskavicu.

S obzirom na to da važi za jednog od favorita, Princ kaže da zbog toga oseća jednu vrstu pritiska.

– Kladionice nisam pratio, ali to laska. Dobijali smo komentare da smo među favoritima zato što smo se izdvojili na Jutjubu po gledanosti, ali ne mogu da slažem da to ne stvara pritisak, ali to i te kako laska, a mi smo se stvarno potrudili da opravdamo ta očekivanja. Jako dugo sam se spremao i jedva čekam da Srbiji pokažem to.

Izvor: hellomagazin.rs