Evo kako danas izgleda Petrojka iz serije Selo gori, a baba se češlja: Boravila u Sigurnoj kući – prošla je kroz ono najgore

|

Srpska glumica Tijana Vučetić privukla je veliku pažnju ulogom Petrojke u seriji “Selo gori, a baba se češlja”. Međutim, poslednjih godina gotovo da je i ne viđamo u medijima.

Tijana je pre nekoliko godina nažalost dospela u žižu javnosti kada je rekla da je preživela porodično nsilje, a učestvovala je i u rijalitiju “Farma”.

– Nakon mog izlaska s Farme pokrenula sam zahtev za razvod braka. Nemam snage više da trpim fizičko i psihičko nasilje. Ako zbog nekog završite s malim detetom u Sigurnoj kući, taj svakako više nije vredan ni truda ni opraštanja. Sad je kraj, tri godine sam prolazila kroz pakao… – ispričala je Tijana svojevremeno.

Glumica je 2012. godine boravila s detetom u Sigurnoj kući i kako je rekla, to su joj bili najteži trenuci u životu.

Kako je rekla, uloga Petrojke ju je vinula u zvezde.

– Igrala sam u 15 epizoda od ukupno 100, koje su bile satkane od urnebesnih scena sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem, Lazarom Ristovskim, Nadom Blam, Milijom Vukovićem, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Radom Đuričin, Milutinom Mimom Karadžićem, Metom Jovanovskim, Suzanom Mančić, Ljiljanom Stjepanović, Momirom Bradićem, Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Svetislavom Buletom Gončićem, Miroljubom Trošićem Đodom itd… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo originalan i upečatljiv – rekla je Tijana koja se inače posvetila i pevanju.

U međuvremenu je dosta smršala, a na fotografijama možete videti kako danas izgleda, a bavi se i slikanjem – “glumica, vokalni solista izvorne muzike, članica Mirinog Đerdana, slikarka, likovni pedagog” – piše na njenom Instagramu.

Izvor: kurir.rs