Evo da li je porodica Gudelj došla na venčanje: Mlada se snimala u porti manastira, ovo je radila pre odlaska pred oltar (VIDEO)

|

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj zavetovali su se u tajnosti na večnu ljubav pred Bogom, u manastiru Rajinovac, kod Grocke.

Iako se pričalo da su se ubrzo posle veridbe venčali u tajnosti, sada je jasno da to nisu učinili. Mladenci su objavili prelepe vesti na svojim društvenim mrežama i svetu pokazali da su sada zvanično gospodin i gospođa Gudelj.

Mlada pevačica objavila je na svom Instagram storiju video sa dan venčanja. Ona se snimala u automobili, u porti manastira, uz poruku: “Mladin izgled na venčanju”.

Mlada je blistala u neobičnoj beloj haljini koja je bila preko jednog ramena, dok je na krajevima imala velike karnere što je samo bio još jedan poen na strani elegancije. Anastasija je za ovu životnu priliku ponela haljinu marke “Lanvin”, a za nju je izdvojila paprenih 2.559 evra, dok je na nogama imala sandale “džimi ču”.

Svih deset zvanica koje su prisustvovale ovoj ceremoniji verovatno nećemo znati, ali poznato je da je uz mladence bio lični vozač Rašid, koji im je privatno veoma blizak.

Anastasijina majka folk diva Ceca Ražnatović takođe je prisustvovala venčanju. I dalje je pod utiskom, ali u kratkom obraćanju medijima nije mogla da sakrije svoju radost.

– Presrećna sam, slavimo ljubav. Šta bi jedna majka poželela svom detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja – rekla je pevačica.

Nemanji je danas kumovao prijatelj iz detinjstva, a Anastasiji Tara Milutinović, koju poznaje čitav život. Ovu mladu glumicu javnost zna iz filma „Ala je lep ovaj svet“, završila je dva fakulteta i dolazi iz ugledne porodice. Tarin deda je čuveni Bora Milutinović, jugoslovenski fudbaler i trener.

Nije poznato da li je porodica Gudelj prisustvovala činu venčanja. Niko se za sada sa mladoženjine strane nije oglasio na društvenim mrežama, a reakcija njegove majke Olivere Gudelj čeka se sa posebnom pažnjom.

Za majku Nemanje Gudelja se mesecima unazad priča da nije u dobrim odnosima sa Anastasijom i Cecom, tako da ostaje da vidimo da li će i kako ona proslaviti ženidbu svog sina.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: hellomagazin.rs