Eva Ras oplela po Konstrakti: Da je normalna, izvinila bi mi se – Ne može tako da peva

|

Ana Đurić Konstrakta je svojom pesmom “In corpore sano” izazvala velike polemike u Srbiji, a nakon njenog neobičnog nastupa izjašnjavale su se mnoge poznate ličnosti. Tako je svoje mišljenje o pesmi koja će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji iznela i glumica Eva Ras, rekavši da joj se pesma nikako ne dopada, i da je “direktna uvreda protiv nje”.

Eva Ras se nije na tome zaustavila. Sada dodaje da bi Ana Đurić Konstrakta trebalo da joj se izvini.

“Neću o tome da govorim, jer ako mi se nešto ne dopada, neću da govorim o tome. Ne možete vi govoriti o bolesnim ljudima. Ne može da se peva: “Umetnica mora biti zdrava”, jer ja nisam zdrava. Konstrakta mene poznaje, da je normalna ona bi mi se javila i rekla “Izvini babo nisam na tebe mislila”, rekla je Eva Ras.

U emisiji “Premijera vikend specijal” glumica se prisetila kultne serije “Srećni ljudi” i saradnjom sa Necom i psom Simom, pa otkrila do sada nepoznate detalje o njima:

“Sima je već bio jako star kad smo snimali, ali je pokazao koliko su psi pametni. Pošto je bio star i bolestan, mrzeo nas je kad smo imali i drugi set, jer je iz prvog uradio sve. A Neca je pre 2 godine dobio sina i nije zainteresovan za glumački posao. Neco, baba te pozdravlja”, rekla je Eva Ras.

Izvor: mondo.rs