Elena i Jugoslav Karić opet zajedno, tu je i Verica Rakočević: Spojio ih sin Simon i radostan događaj u porodici

|

Elena Karaman i Jugoslav Karić razveli su se pre nekoliko godina, ali su ostali u dobrim odnosima. Ipak, njih dvoje retko možemo videti skupa u javnosti, ali matura njihovog sina Simona ih je dovela na isto mesto.

Ponosni roditelji došli su da isprate dodelu diploma maturantima jedne privatne srednje škole, koju je pohađao njihov sin Simon, a tu su bili i stric po kojem dečko nosi ime Simon de Karić, zatim deda Dragomir, ali i ponosna baka Verica Rakočević.

Tu je bio i Simonov stariji brat Mateja Drašković, kojeg je Elena dobila u vanbračnoj zajednici s biznismenom Andrijom Draškovićem, dok najstariji Luka, kojeg ima s Peđom Mijatovićem nije bio tu jer živi u Americi.

Elena je sa javnošću podelila par porodičnih fotografija na kojima se vidi da su svi u korektnim odnosima, a sa lica im se vidi da su srećni.

Simon je završio srednju školu u Beogradu, mada je njegova majka u jednom periodu njegovog odrastanja odlučila da se on školuje kod kuće. Oni su želeli da njihov sin vreme provodi u prirodi i upiše “zelenu školu”, a njegovi baka Hafa i deda Dragomir su to podržali.

“Kao prvo, bravo za našu dragu dobru snajku, a Simonovu mamu Elenu koja je našla i prepoznala pravu školu za našeg unuka Simona. Naš unuk Simon od sledeće godine kreće u gimnaziju. Čestitke od mene i dede, ponosni smo na tebe naše pametno unuče. Ti si naš genije, volimo te. Babica Hafica i deda Dragan”, napisala je uz svoju objavu Simonova baka Hafa.

Elena je odluku o školovanju sina jednom prilikom objasnila ovako:

“Tako smo srećni i ponosni što smo deo ove inspirativne zajednice. Prošle godine smo zapoceli ovu neverovatnu avanturu i ušli u najzeleniju školu na Zemlji. Uz visoke akademske standarde, škola se takođe fokusira na održivost i kreativnost u okviru svog nastavnog plana i programa. Nema ocene do srednje škole: “Mi ne pravimo robote od dece”, kako mi je jednom rekao neverovatni Pak Sal, direktor škole. “Želimo da budu kreativni”. Želim da sva deca na ovoj neverovatnoj planeti imaju mogućnost da rastu i uče u takvom okruženju”, napisala je Elena na svom profilu na Instagramu i dodala:

“Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi- u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste”, rekla je ćerka Verice Rakočević svojevremeno.

Izvor: kurir.rs