Duga kosa, brada i prve sede: Nikad ne biste prepoznali malog Davida iz serije “Policajac sa Petlovog brda” (FOTO)

|

Jedna od najpopularnijih uloga Ljubiše Samardžića je policajac sa Petlovog brda iz istoimene serije, koja se ovih dana reprizira na Javnom servisu. Nije mu bilo lako da izađe na kraj sa četiri žene, bivše i sadašnje, koje su ga redovno „saslušavale“, ali ni sa decom.

Ćerke su igrale Branka Katić, Katarina Radivojević i Tijana Vukotić, a sina – Marko Stojiljković. Jasna, Sonja, Tanja, David i najmlađi član velike porodice inspektora Boška Simića, beba po imenu Aleksandar.

Dok su Branka i Katarina napravile uspešne karijere, Tijana i Marko nisu ostali u svetu glume. Tijana je završila veterinu, a Marko postao filmski kritičar. Pojavio se u jednoj epizodi „Otvorenih vrata“, i to je bilo sve što se tiče glume. Pre izvesnog vremena preselio se u Sloveniju, kod devojke, ali redovno dolazi u Srbiju kako bi prisustvovao filmskim festivalima.

Kako piše u Markovom profilu na Fejsbuku, kritikom se bavi u „hevi metal stilu“. Ima i svoj blog „Film na dan“, u kome analizira aktuelna ostvarenja i utiske sa domaćih i međunarodnih filmskih manifestacija. Danas ima dužu kosu i bradu, tu su i prve sede ali – lako ćete ga prepoznati.

Izvor: hellomagazin.rs