Držao ženu lancem i katancem: Komšije čule vrisak i poziv u pomoć, a policija zatekla užas (FOTO)

|

Policija američkog grada Luivila u Kentakiju objavila je uznemirujući snimak spasavanja žene koju je muškarac, sa kojim ima dete, držao vezanu lancem za pod na spratu njihove kuće.

Snimak je napravljen kamerom koju je policajac prilikom spasavanja nosio na grudima.

Njujork post je objavio da je Mojzis Mej (36) ostavio tako ženu vezanu dva dana u kući.

Policija se popela kroz prozor na spratu oronule kuće, nakon što su ih pozvale komšije koje su čule vrisak žene da joj neko pomogne.

U saopštenju policije Luivila napisano je da su oni prvo pokušali da provale ulazna vrata i prozore u prizemlju, ali su veoma brzo shvatili da je sve zabarikadirano.

Žena je našla neki način da otvori prozor na spratu gde je držana u zatočeništvu.

– Ja imam merdevine – vikao je komšija iz mase koja se okupila na ulici.

Policajci su ušli kroz prozor u prljavu spavaću sobu i videli ženu oko čijeg vrata je bio obmotan lanac sa katancem, koji je bio pričvršćen za pod.

Pokušali su da je smire, dok je ona plakala i izvinjavala se policajcima. Na snimku se čuje kako žena policajcima kaže da muškarac koji ju je vezao držao ključ od katanca kod sebe.

Policajci su ugledali sekiru kojom su razbili lanac i oslobodili ženu koju su odmah pregledali lekari Hitne pomoći.

Kako se saznaje, Mojzis Mej uhapšen dva dana nakon spasavanja ove žene. On ju je vazao lancem dan nakon što su se posvađali i priklještio je za pod kupatila, pritom joj isekavši skoro svu kosu mačetom.

Izvor: kurir.rs