Dragana priznala sa koliko muškaraca je bila pre Tonija: “Bilo me je sramota šta će narod da kaže”

|

Folk zvezda Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, s kojima ima sina Marka i ćerku Manuelu, i s kojim je bila u braku 24 godine.

Pevačica je u emotivnom saopštenju obožavateljima istakla da “već tri godine ne živi sa Tonijem”, nakon čega je krenula lavina komentara i reakcije podrške Draganinih kolega i fanova.

U jednom intervjuu od pre par godina, Dragana je otkrila da se bojala da njen suprug ne posumnja da je žena lakog morala, pa je priznala sa koliko muškaraca je bila pre njega.

“Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam”, rekla je tada pevačica, piše “Blic” i dodala: “Nisam želela da ljudi pričaju ‘sad je sa ovim, pa je sada sa onim’… Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da u životu imam više partnera. Umem žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Poslednji momak kojeg sam imala pre Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj sveta”, govorila je svojevremeno Dragana o svom suprugu.

Izvor: mondo.rs