“Dragana mora da smrša i da prestane da izigrava žrtvu”: Jovana komentarisala razvod pevačice, a onda je stigla žestoka reakcija

|

Folk zvezda Dragana Mirković objavila je pre više od nedelju dana da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića s kojim ima dvoje dece, nakon čega su usledele brojne reakcije njenih prijatelja i saradnika.

Dok je većina rekla da im je žao što se porodica raspada i prokomentarisala “da stoje uz Draganu Mirković”, Jovana Jeremić je u svom stilu u Jutarnjem programu prokomentarisala razvod decenije i zamerila pevačici što je “zapostavila karijeru zbog biznismena”, ali i kaže da bi “trebalo da smrša i prestane da izigrava žrtvu”.

Jeremićeva nije štedela ni njenog supruga Tonija za kojeg je rekla: “Ko je Toni? Te pare koje ima Toni zaradio je njegov ćale, ne on. Ona je od njega napravila to što je doživela”, da bi na kraju ipak poručila da ju je “razvod Dragane Mirković pogodio više nego njen razvod”.

Sada je na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) osvanuo snimak iz Jutarnjeg, ali “glavne tačke” govora Pinkove voditeljke, nakon čega su usledile brojne reakcije:

“Ko je Jovana Jeremić? A ko je Dragana Mirković? Ko sve sebi daje za pravo da išta i ikoga komentariše javno. Dragana Mirković je za tebe drugarice pet svetlosnih godina udaljena, ali jadna ti to ne shvataš”, “Ona da joj nađe stilistu, haha baš si me nasmejala”, samo su neki komentara koji su se našli nakon izjave Jovane Jeremić o razvodu Dragane Mirković, te se može zaključiti da se mnogima nisu dopale njene reči upućene poznatoj pevačici.

Izvor: mondo.rs