Dragana je ostala u dvorcu, a Toni se sa 15 godina mlađom baškari u luks vili u Opatiji: Kupio je pre 7 meseci – Pogled vredi milione (FOTO)

|

Biznismen Toni Bijelić već mesecima ima drugu ženu sa kojom živi na dve lokacije. Jedna od njih je Nemačka, a druga je u našem komšiluku.

Osim u Nemačkoj, par dosta vremena provodi i u Hrvatskoj, gde su nedavno bili i sa Draganinom koleginicom Anom Nikolić koja je upućena u razvod slavnog para i Tonijevu novu izabranicu. Bijelić je u drugoj polovini 2023. godine kupio ogromnu vilu u Opatiji, a kako je tada naveo reč je o “novoj biznis rezidenciji”.

Međutim, upravo u njoj se kada tamo boravi baškari sa novom, znatno mlađom izabranicom. Vila poseduje bazen, nalazi se na uzvišenju, pa je pogled koji se iz nje pruža i te kako moćan i zadivljujući.

“Toni već tri godine nije sa Draganom, upoznao je ovu devojku, baš se zaljubio. Ona je 15 godina mlađa od njega, potpuno je odlepio za njom. Čak se i preselio u Nemačku zbog nje”, naveo je izvor blizak biznismenu.

Kako se dalje priča, ta devojka nije jedina koju je Toni muvao. Sve su glasnije priče da je Toni na nastupima Dragane Mirković muvao devojke i pokušavao da ostvari kontakt sa njima, piše Blic.

Izvor: telegraf.rs