Dončić sa tri podignuta prsta pevao “Vidovdan” – Izazvao haos u Sloveniji, a jedan čovek je brutalnom porukom ućutkao sve kritičare

|

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi kako Luka Dončić sa podignuta tri prsta peva pesmu “Vidovdan”, u Sloveniji se javilo mnogo kritičara, a sada je novinar Andrej Miljković objavio tekst sa naslovom “Luka Dončić je pevao srpsku pesmu sa tri prsta u vazduhu? Da, i šta onda? Gde je problem?” i sve ih ućutkao.

“Ne mogu da razumem, a kamoli da prihvatim, ludnicu koja je izazvana u poslednja 24 sata od Triglava do Vardara zbog videa sa Lukom Dončićem u glavnoj ulozi. Hajde da vas pitam – u čemu je dođavola problem? Veliki problem je u svima onima koji su u ovome videli problem. Šta nije u redu sa vama ljudi? Pevao je srpsku nacionalnu pesmu i digao tri prsta u vazduh isto kao što pogađa trojke koje svi tako volimo. Da, i šta onda?”, stoji u tekstu Andreja Miljkovića.

Pomenuti novinar je istakao da je Dončić više puta do sada pokazao koliko voli Sloveniju.

“Ali oni koji u ovom gestu vide nešto više kao i oni koji mu zameraju su patetično smešni. Neću ni da idem dotle da pominjem da mu je poreklo srpsko i da je ovo jednako kao da je pevao o Sloveniji. Luka ne mora ništa da dokazuje nikome više – on je pokazao koliko oseća pripadnost domovini više od bilo koga od nas. Daje sve za domovinu, a sve ostalo su gluposti”, poručuje novinar.

Andrej je na kraju kritičarima poslao brutalnu poruku:

“Ostavite ga na miru! To uključuje Srbe, Hrvate, Slovence, Bošnjake. Ostavite ga na miru da bude građanin sveta koji ne samo da ima pravo da peva Sloveniji i da drži tri prsta pred Srbima, nego nema ništa loše ni kada bi pevao “Que viva Espana” usred Madrida ili kada bi usred Teksasa bio u kaubojskum čizmama i sa šeširom. U čemu je problem? Dok god nikog nije uvredio, dok god mu je svuda na svetu dom, on može da radi šta god hoće i ne mora da sluša nikoga”, završio je svoj sjajan tekst Andrej Miljković.

Izvor: kurir.rs