Dokumenta iz policije bacaju potpuno novi pogled na nestanak Beograđanke: Automobil Ane Volš stoji parkiran u Vašingtonu (FOTO)

|

Dokumenti iz policije menjaju pogled na nestanak Ane Volš (39) iz Kohaseta, majke troje dece, koja je rodom iz Beograda.

Spisak poziva upućen policiji svedoči da je nestanak Ane prvi prijavio njen poslodavac Tišman Spejer 4. januara, a ne muž Brajan, što je iznenadilo sve.

Transkript evidencije poziva policiji otkrio je da je 4. januara, čovek koji se predstavio kao šef obezbeđenja kompanije u Vašingtonu, gde je radila Ana Volš, kontaktirao Brajana Volša pre nego što je prijavio njen nestanak.

– Stranka živi u Kohasetu, radi u Vašingtonu, auto joj je parkiran u Vašingtonu, poslednji put je viđena u petak. Kompanija je kontaktirala njenog supruga koji nije podneo prijavu da je nestala – piše u prijavi policiji upućenoj 4. januara.

U prijavi piše i da mu je Brajan Volš rekao da nema razloga da veruje da se Ana nalazi u opasnosti.

– Muž je rekao da je otišla na posao u Vašington oko 6.30 ujutru i da se od tada nije čuo sa njom – piše u evidenciji.

Detalji iz evidencije su u suprotnosti sa prvim izveštajima da su njen poslodavac i suprug Brajan istovremeno prijavili njen nestanak. Tokom prošlonedeljnog suđenja branilac Volša rekao je sudu da je njen klijent prvi kontaktirao Tišmana Spajera u vezi sa njegovom nestalom ženom.

Drugi dokument iz policije otkriva da je mobilni telefon Ane Volš poslednji put registrovan na mreži 2. januara u 3.14 ujutru u Кohasetu i da je registrovan na tornju koji je udaljen nepunih 400 metara od iznajmljene kuće gde je živela Ana Volš sa suprugom i troje dece.

Izvor: kurir.rs