Dok mnogi slave Dan zaljubljenih, Mitrovići imaju drugi povod za slavlje: Buketi ruža, vatromet, baloni – Vlasnik Pinka sve objavio javno

|

Dok neki danas obeležavaju svetog Trifuna, a neki svetog Valentina, porodica Mitrović ima sasvim drugi razlog za slavlje. Naime, Kristini Mitrović je danas rođendan, te je njen otac Željko iznenadio svoju naslednicu na današnji dan.

On je putem društvenih mreža objavio snimak na kome vidno raspoložen ubada vatromet u tortu na kojoj piše “Srećan rođendan Kristina”.

Osim torte, mogu se videti i buketi crvenih i belih ruža, takođe i crveni baloni u obliku srca, te se da primetiti da Željko nije štedeo kako bi iznenadio ćerku za rođendan.

On i njegova supruga, Milica Mitrović, sve su podelili putem Instagrama, a čestitke u komentarina ne prestaju da se ređaju.

“Neka je sa srećom Kristini”, “Koja fantazija! Uživajte, srećno!”, “Auu koliko je sve prelepo i zrači ljubavlju, neka je najsrećniji”.

Budući da se Kristina pomirila, a kasnije i verila sa milionerom Ilijom Riskinom, svi čekaju da vide kakav poklon i iznenađenje joj je on priuštio za poseban dan, ako znamo da je i “običnim” danima obasipa pažnjom i poklonima.

Izvor: telegraf.rs