Dnevni horoskop za 13. februar 2022: Vage, kucnuo je čas za promenu posla

|

Ovan

Danas ćete imati otežanu situaciju na poslu. Osećate da gubite kontrolu. Na kraju ćete ipak pronaći rešenje. Pred vama je ljubavna avantura sa jednom Vagom ili Vodolijom.Osećate se napeto.

Bik

Na poslovnom polju osećate nestabilnost. Očekuju vas razgovori koji će biti teški. Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu šarmantnu i rečitu Devicu. To može prerasti u ozbiljnu vezu. Mogući bolovi u mišićima.

Blizanci

Očekuje vas važan poslovni sastanak na kojem ćete zadobiti poverenje na duge staze. To će vam pomoći da ostvarite značajan napredak. Pred vama je lepa avantura sa Strelcem.

Rak

Nova poznanstva doneće vam nove uglove posmatranja posla. Rakovi koji su u vezi danas mogu odlučiti o nekom putovanju. Očekuje vas harmonizacija odnosa. Nervozni ste.

Lav

Danas bi moglo doći do raskida neke saradnje. Vi već imate drugi plan, tako da vas to neće mnogo dotaći. Nezadovoljni ste u vezi jer vaš partner svojim ponašanjem izaziva to. Želite promenu na ljubavnom polju. Zdravstveno ste dobro.

Devica

Danas vas očekuje razgovor u vezi sa nekim tajnim poslom. Device koje se bave naučnim istraživanjem i pisanjem očekuje poseban uspeh. Privlači vas jedna osoba koju dugo poznajte, zbližićete se uskoro.

Vaga

Danas je moguća odluka o promeni posla. Neki prijatelji će vam pomoći da započnete novi i mnogo bolji posao. Prema jednoj osobi dugo već gajite više od prijateljskih osećanja. Načinite prvi korak u zbližavanja jer sada je pravi trenutak za to.

Škorpija

Moguće je da će doći do prekida neke poslovne saradnje, ali pred vama je novi posao. Previše ste ljubomorni prema partneru, ne prepuštajte se tim osećanjima. Zdravlje dobro.

Strelac

Danas vodite računa na poslovnom polju. Moguće je da vam neko spletkari. Ljubav na dalekim putovanjima može obeležiti ovaj dan, ali vaša veza će se odvijati na daljinu. Zdravstveno stanje dobro.

Jarac

Danas ćete planirati svoju radnu nedelju. Pred vama je jedan dugoročni projekat. Doći će do obnavljanja veze sa jednom osobom iz prošlosti. Zdravlje solidno.

Vodolija

Trenutno se nalazite na raskrsnici i ne znate kojim putem da krenete. Najviše vas muči posao. Dobro razmislite. U novoj emotivnoj vezi očekuju vas i dobri i loši trenuci. Nervozni ste.

Ribe

Zadovoljni ste novim radnim uslovima i novim poslovnim kolegama. Završili ste jedno poglavlje u karijeri, a sada je pred vama novo i mnogo lepše. Slobodnim Ribama se smeši ljubavna avantura. Potreban vam je odmor.

Izvor: stil.kurir.rs