Đani ženi mlađeg sina: Na luksuznoj svadbi okupio pola estrade, Slađa “ukrala šou” u samom startu – Evo ko im je prvi stigao od gostiju

|

Marko Trajković, mlađi sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, na večnu ljubav se danas i pred Bogom zakleo svojoj izabranici Minji. Oni su već ranije venčani u opštini. Nakon crkvenog venčanja upriličili su gala svadbenu proslavu u poznatom prestoničkom hotelu, na koju je Đani pozvao brojne prijatelje i kolege sa domaće estradne scene.

Ispred hrama Svetog Save pristižu gosti sa svih strana, a osim mladenaca, ponosni roditelji, ali i baka i deka su zablistali. Slađa Trajković za ovu priliku odabrala je smaragdno zelenu haljinu, koja je istakla njenu figuru. Detalji u vidu zlatnih špiceva na štiklama koji se slažu sa torbom, doneli su dodatnu nit elegancije.

Đani je izabrao crno odelo koje je razbijeno belom košuljom a za Kurir je otkrio kako se oseća na današnji dan:

“Stigao sam jutros sa puta i ovo je sve za minut završeno što se mene tiče. Pozvao sam Slađu pitao gde je odelo od prošlog veselja, samo sam obuću promenio. Ženski deo se sprema i šminka od osam ujutru. Biće dosta kolega večeras, meni se emocije pale kada padne mrak! Ja sam kao vampir”, rekao je Đani kroz smeh.

Među prvim estradnjacima, stigli su Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić. Društvo im je pravio pevačicin otac, a Kaća je zablistala u divnoj lila haljini, koja joj je stajala kao salivena. Gobelja je izabrao crno odelo i belu košulju.

Izvor: kurir.rs