Đani zarađuje i na svadbi svog sina: Kitili ga evrima, a on i Slađa za poklon mladencima izdvojili 2,5 miliona evra

|

Radiša Trajković Đani juče je oženio sina Marka, a veliko svadbeno veselje upriličio je jednom beogradskom restoranu odakle su stigli prvi snimci.

Pevačica Katarina Grujić, koja je na venčanje došla sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, obučena u usku, ljubičastu haljinu, snimila je trenutak kada “kralj bakšiša” dobija evre dok peva i na sinovljevom slavlju. U jednom momentu muškarac koji je Đaniju davao novčanice od po 50 evra, digao je pevača na ramena i krenuo da ga nosi po sali.

Pričalo se da je za stan svog prvog sina izdvojio 2,5 miliona evra, te nema sumnje da je istu sumu dao i za drugog.

Kako kaže izvor blizak porodici Trajković, odluku o kupovini nekretnine doneli su iz nekoliko praktičnih razloga. Prvo, da se mladenci ne muče i ne žive kao podstanari, a drugi da mogu da rade na proširenju porodice jer neće imati stambenih problema. Inače, Marko i Minja Trajković već imaju sina Lava kojem su nedavno proslavili rođendan, dok je drugo dete na putu.

“Đani je kupio Marku luksuzni stan u Beogradu na vodi, gde žive svi Trajkovići. Starijem sinu, koji takođe ima ženu i sina, isto je darivao kada se oženio”, otkrio je gore pomenuti izvor.

“Radiša i Slađa su vezani za svoju decu, ali i za unuke, pa ne žele da žive daleko od njih. Zbog toga što će im biti u komšiluku, imaće utisak kao da nikada nisu ni otišli iz porodičnog doma. Isti poklon očekuje i najmlađu ćerku kada se bude udavala”, ispričao je dobro obavešteni izvor.

Izvor: mondo.rs