Dinča izveo treće dete i ženu iz porodilišta: “Ovde sam bila 2 meseca, bilo je komplikacija” – Porodica konačno na okupu

|

Folk pevač Milan Dinčić Dinča izveo je iz porodilišta suprugu Jelenu i sina kojeg su nedavno dobili i odveo u porodični dom. Čim su izašli napravili su “feštu” ispred Narodnog fronta. Dinča je u rukama nosio nosiljku u kojoj je bio sin, a Jelena je vidno raspoložena izašla u širokoj crvenoj haljinici sa šarama.

Jelena je, čim je izašla na vrata, vidno raspoložena što će opet biti sa porodicom, odmah potrčala ka muzičarima i “okitila” harmoniku novčanicama.

“Ljudi ja sam ovde provela dva meseca, bilo je nekih komplikacija. Ranije su krenule kontrakcije, na kraju ispalo sve u redu. Jedva čekam da odem kući. Jedva čekam da vidim decu, strašno su mi nedostajali, zabranjene su posete”, ispričala je Jelena, a onda se Dinča nadovezao i otkrio kako je izdržao bez supruge sa dvoje male dece.

“Prošao sam jedan veliki test uz pomoć mojih i njenih roditelja sam uspeo da radim sve što je ona do sada”, rekao je pevač, i otkrio kako se oseća povodom prinove:

“Sinoć sam spavao tu i tamo. Jelena se podmladila, kao posle svakog porođaja. Čeka me gore”, rekao je Dinča kratko.

Nakon što mu se porodila supruga, Dinča je otkrio ime koje su dali sinu.

“Jeste Bogu hvala, sve je u redu, sve je prošlo kako treba, Jelena i beba su dobro. Odlučili smo da mu damo ime Stefan. Slavlje će biti najverovatnije za neki dan, neće biti odmah, ne mogu ja da se uskladim. Težak je 2.850 grama, a dugačak 50 centimetara”, rekao je ponosni otac troje dece.

Izvor: telegraf.rs