Dejana Dragojevića policija vratila sa bosanske granice: “Izgleda da ćemo u aps” – Težak put do iftara u Sarajevu

|

Pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, doživeo je neprijatnost na granici sa Bosnom i Hercegovinom. Policija ga je zaustavila i nisu mu dali da pređe granicu, a razlog je neregistrovano vozilo.

Dejan je svoje dogodovštine ispričao u vlogu, koji je okačio na Jutjub.

“Toliko smo lagano krenuli Jovana i ja, ni na kraj pameti nam nije bilo da je istekla registracija pre 7 dana. Sad moram da čekam saobraćajnu policiju, tako da izgleda ništa od Sarajeva”, započeo je Dejan a njegova devojka je dodala:

“Izgleda da ćemo u aps”, rekla je Dragojevićeva partnerka, ali Dejan nije očajavao.

“Jao pa to je ono kad su me pratili! Ko zna zašto je to dobro, videćemo šta će se dešavati, Ako ne može da se ide, šta da radimo”, rekao je bivši zadrugar, dok je čekao na granici da vidi šta će se dalje desiti.

“Sad smo na granici, došla je saobraćajna policija, mlad momak, kulturan, fin. Uzimaju mi tablice, nose u policijsku stanicu. Izaći će mi u susret da idem pod rotacijom do tehničkog pregleda, nazvaće njih da vide da li mogu da me prime odmah, tako da bi trebalo da bude sve okej”, ispričao je dalje Dejan, dok je Jovana dobacila: “Idemo u policiju!”.

Sreća ih je ipak poslužila, pa su našli rešenje kako da pređu u Bosnu i stignu do Sarajeva.

“Prešli smo u Bosnu, auto je ostao u Srbiji, čekamo registraciju u ponedeljak. Sad smo iznajmili auto, i dalje idemo ka Sarajevu”, rekao je na kraju Dragojević, koji je svoj snimak nazvao “Težak put do iftara u Sarajevu, policija me vratila sa granice”.

Izvor: telegraf.rs