Darko Lazić i Barbara otkazali svadbu: Neću da živim u Brestaču , žali Bože para uloženih tamo

|

Pevač Darko Lazić i mlada pevačica Barbara govorili su da će se venčati na proleće, ali izgleda da neće biti svadbe zbog celokupne situacije.

Darko je i javno govorio da je u rodnom Brastaču obnovio kuću, ali se njegovor budućoj ženi ne dopada da život provodi tu.

“Ta kuća u Brestaču je jako lepa i ja sam njemu rekla žali bože te kuće i uloženih para. Ali on je imao želju da napravi sebi kuću u selu, i dobro, to je lepo. Mogla bih tamo da živim za dvadeset godina, kada mi bude dosta svega. Realno, to mesto je daleko mnogo, od svega, a nama je posao takav da treba aerodrom da nam bude blizu. On će još da sredi tu kuću pa ćemo da je koristimo ovako, preko leta, ali za sad nećemo da živimo tamo”, kaže Barbara, a zatim je dodala:

“Planiramo da živimo gde nam dune, imamo mogućnosti da kupimo nekretninu gde god želimo. Možda uzmemo kuću u blizini Novog Sada, tačnije da napravimo kuću. Možda u nekom periodu živimo i malo preko. Darko ima češke papire, pa se ja zbog toga i udajem za njega. Šalim se malo, nemamo ništa određeno.”.

Izvor: blic.rs