Darko i Kaća samo za cveće dali 50.000 evra: Voziće se u oldtajmeru, tu je i zlatni escajg i leptiri iz Holandije

|

Katarina i Darko Lazić sutra prave gala svadbu za tačno 497 potvrđenih zvanica. Oni će se zavetovati na ljubav i pred Bogom, a nakon crkvenog venčanja organizovali su veliko slavlje. Pripreme su uveliko u toku, pa su u restoranu gde će se sutra održati svadbeno veselje, već postavljeni zlatni tanjiri sa podtanjirima, kao i zlatni escajg.

Na mladenačkom stolu postavljeni su leptiri koji su uvezeni iz Holandije, što do sada nije viđeno na estradnim veseljima.

“Mladenci će se voziti u oldtajmeru čija je cena skoro milion evra. Katarinina venčanica košta čitavo bogatstvo, a Darkovo odelo je specijalno rađeno za njega, nije kupljeno gotovo”, otkrio je za medije sagovornik blizak mladencima.

Ono što dokazuje koliko su želeli da svaki detalj odiše luksuzom, jeste podatak da su samo za cveće dali neverovatnih 50.000 evra.

“Cveće je prirodno i danas je stiglo u šleperu. Cifra je tolika jer će doslovno svaki deo hale biti ukrašen, kao i Darkova kuća. Za kapiju se radi specijalni beli aranžman, na stolovima u sali biće beli aranžmani u zlatnim vazama, dok je svuda po sali, od poda do ograde, belo cveće”, otkrio je gore pomenuti izvor detalje sutrašnje gala svadbe.

Izvor: telegraf.rs