Darko i Barbara se tajno venčali: Ceremonija ih koštala 200 evra – Majka Branka zatečena njihovom odlukom

|

Darko Lazić i Barbara Bobak već neko vreme su na turneji po Americi, a posetu Las Vegasu, osim za nastup, iskoristili su i da se venčaju.

“Njih dvoje baš uživaju u vezi, a odlični su i kao poslovni tandem. Zgrću velike pare na nastupima, a onda uživaju po gradu, izlaze, troše… U Vegasu su pevali jedno veče i ostali još jedan dan da se malo provedu. Kada su im prijatelji objasnili da u gradu postoje kapelice, gde svako može da se venča na spektakularan način, oduševili su se. Svako može da izabere ko će biti matičar – a najtraženiji su dvojnici Elvisa Prislija i Merlin Monro”, priča izvor Svet-a blizak poznatom paru, i dodaje:

“Skoro svaki hotel nudi svoju temu, od gladijatora, junaka “Zvezdanih staza’, ma šta ti padne na pamet. Te ceremonije koštaju od 150 pa do 1.000 dolara, zavisi koliko je raskošno. Kod njih su u 200 dolara bili uključeni Merlin i Elvis, pa su u šali rekli da im je to generalna proba pred pravo venčanje i svadbu u Srbiji” priča gore pomenuti izvor.

Majka Branka bila je zatečena kad su joj javili, jer je mislila da je to pravi brak i da su to uradili van porodice i prijatelja, ali su joj sve objasnili, pa se prašina slegla.

Izvor: blic.rs