Danijela Rodić iznenadila slikom sa odmora: Vidno smršala, kažu da je sada zgodna kao i prija Ceca (FOTO)

|

Folk zvezda Ceca Ražnatović već decenijama važi za jednu od najzgodnijih žena na našoj estradi. Zbog toga se više niko toliko i ne oduševljava i ne iznenađuje kada se pojavi u nekom izazovnom izdanju, prosto, ljudi su navikli na njen savršen izgled.

Međutim, u poslednje vreme kroz medije se sve češće provlači ime njene prije Danijele Rodić, koja je svojom pojavom oduševila sve. Bogdaninu majku javnost je upoznla na prvom mestu kao vrednu i poštenu ženu, ali i kao simpatičnu, veselu i uvek nasmejanu bucku. Međutim, njen izgled vremenom se drastično promenio. Smršala je, posvetlila kosu i uvela neke promene u imidž.

Da je Danijela Rodić vidno smršala može se primetiti i na fotografiji koja je osvanula na profilu njene najstarije ćerke Nataše. Na njoj je prija Cece Ražnatović u kupaćem, a mnogi su se složili da baka četiri unuka izgleda savršeno. Fotografija na kojoj je prija Cece Ražnatović u kupaćem kostimu nastala je tokom Natašinog i Danijelinog zasluženog odmora. Budući da majka i ćerka vredno rade, red je i da se povremeno časte odmorom.

Izvor: svet-scandal.rs