Dalila slavi 29. rođendan: Ređaju se čestitke, a poruka Mininog bivšeg izazvala pometnju – Svi se pitaju kome je uputio ove reči

|

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević danas proslavlja 29. rođendan. Ona je na svom Instagram profilu podelila mnoge storije kako fanova i prijatelja, tako i bivših zadrugara koji su joj čestitali divan dan.

Ipak, u moru čestitki, jedan stori je svima zapao za oko. Naime, okačena je Dalilina slika iz detinjstva, a potom i napisana emotivna poruka.

“Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari sve želje, uradi ono što želiš i sačuvaj ono što voliš. Želim ti puno pobeda u svim bitkama koje su pred tobom. Srećan rođendan”, pisalo je na jednom storiju koji je Dragojevićka podelila.

Međutim, još zanimljivije je da je Luka Nikolić, bivši momak Mine Vrbaški, podelio stori na kojem je napisao: “Ljubavi srećan rođendan” i stavio srce pored toga, a mnogi pretpostavljaju da je taj stori posvećen upravo Dalili.

Inače, Dalila će proslavu povodom rođendana organizovati sutra, 4. septembra, kako kaže, zbog gostiju iz inostranstva koji ne mogu stići ranije. Zanimljivo je da je istog datuma i godišnjica njenog braka sa Dejanom Dragojevićem.

Izvor: kurir.rs