Dalila jedva dočekala da Aleks ode u Zadrugu, pa se obratila Dejanu: “Ko to meni fali da je tu?”

|

Dalila Dragojević objavila je fotografiju iz kuće u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem, a prema mišljenju mnogih, pesma koja stoji u opisu fotografije, zapravo je tajna poruka sada već bivšem suprugu.

Dejan Dragojević, pobednik “Zadruge 5”, ispratio devojku Aleksandru Nikolić u šestu sezonu u petak uveče. On ju je javno podržao i spreman je da je čeka 10 meseci.

Ipak, budući da se još nije zvanično razveo, Dejan će morati da se suoči sa Dalilom na sudu, kako bi okončali brak. Oni su potpisali papire još u Zadruzi, a sada ceo proces treba da se privede kraju, što zavisi od suda.

Dok je Aleks u rijalitiju, Dalila je u Šepku u kući koju je gradila dok je bila u braku sa Dejanom, a sinoć je mnoge iznenadila objavom iz dnevne sobe.

Kako se vidi iz pomenute objave, Dalila je sama u dnevnoj sobi, a na stori je objavila video gde snima kuću. Ono što je začudilo sve njene fanove je detalj, a to je pesma koja ide u pozadini “Ko to meni fali da je tu!”.

Da li je ovo tajna poruka da joj nedostaje Dejan, jer je sa njim provodila vreme u toj kući, ili poruka ipak namenjena Filipu Caru sa kojim je nedavno raskinula zna samo ona.

Izvor: kurir.rs