Dado Polumenta napravio veliki skandal koji je tresao region, a sada je lepa Selma progovorila o razvodu po prvi put

|

Pevač Dado Polumenta i veroučiteljica Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednice sa Anom Marijom Kikoš.

Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu posle pet i po meseci braka, koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

Selma je sad za medije progovorila i o razvodu.

– Što se tiče položaja žene muslimanke kad je u pitanju razvod ne razlikuje se ništa od ostalih žena sa Balkana. Nekad je razvod više bio tabu tema, sad to više nije… – objasnila je Mekićeva.

Podsetimo, kako je sa pevač sa Selmom imao šerijatsko zabavljanje, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

“Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama”, rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

Izvor: kurir.rs