Dačićeva snajka Milica priznala: “Nikakva sam domaćica, Luki nikad ništa nisam spremila”

|

Pevačica Milica Jokić je za Kurir u intervjuu govorila o privatnom i poslovnom životu ali i o vezi sa sinom Ivice Dačića Lukom Dačić.

Da li si u Crnoj Gori privatno ili poslovno i ko ti pravi društvo?

“Malo više poslovno, ali sam iskoristila i da se odmorim. Ugrabili smo priliku da se okupamo na nekim plažama i već treba da krenem nazad. Trenutno sam sama, ali sam ovde došla sa Lukom, on je sa mnom”, odgovorila je Milica.

Da li si zadovoljna kako je prošla tvoja nova pesma?

“Nedavno sam izbacila pesmu “Prva dama” i za sada sam zadovoljna kako se ona sluša. Komentari i reakcije su odlične! Sve je ovo neki moj početak, ova pesma je u skroz drugačijem fazonu nego one koje sam izbacila prošle godine, tako da će vreme pokazati da li je ovo definitivno neki moj fazon ili nije. U septembru spremam jos jednu pesmu”, najavila je Milica.

Na pitanje o ljubavnim planovima, pevačica nema konkretne odgovore. Za sada joj je sa Lukom lepo u vezi, a ostalo će pokazati vreme. O zajedničkom životu još uvek nije razgovarala sa Lukom, budući da su oboje još uvek mladi.

Kakva si ti domaćica, da li si spremna za samostalan život sa Lukom?

“Iskreno, nikakva sam domaćica. Nisam mu nikada ništa skuvala, postavim mu i iznesem samo ono što je spremno. Možda je sramota što ja ovo pričam, da ne znam ništa da spremim, ali u suštini mlada sam i želim da naučim. Imam 21. Godinu i sigurno ću to morati da naučim bez obzira na to čime se mi bavimo. Za pevače važi da nikada ne kuvaju, ali ja zbog sebe hoću da naučim”, iskreno je rekla Milica.

Izvor: kurir.rs