Ćerka Željka Mitrovića već zamenila milionera: Isplivala prva fotografija, evo ko joj pravi društvo (FOTO)

|

Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića, u novoj godini raskinula je veridbu sa Ilijom, bogatim naslednikom kralja uranijuma, sa kojim je do juče uživala, u kako su svi mislili, savršenoj vezi. Mnogi su se iznenadili ovim vestima, jer smo često putem društvenih mreža bili svedoci njihove ljubavi. Međutim, nešto nije štimalo u njhovom odnosu, te su sve zajedničke slike izbrisali, i oboje se oglasili objavama na društvenim mrežama.

– Hvala ti Bože na lekcijama, ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.- stoji u objavi Ilije, a potom je i ćerka Željka Mitrovića napisala par rečenica koje su sigurno bile upućene njemu.

– Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim. Stvarno sam najsrećnija devojka na svetu – objavila je Kristina, kojoj definitivno nije mnogo trebalo da se oporavi od njihove završene veze.

Naime, Kristina je rešila da iza sebe ostavi sve što je ružno,pa se u prvim danima januara posvetila sebi maksimalno. Ona je, sa luksuznog Francuskog skijališta, obajviala par fotografija, a njoj se pridružila i sestra, pa zaključujemo da Kristina uživa u lepom društvu, obilazeći kafiće i restorane.

Izvor: story.rs