Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović napustila fakultet: Sada joj je ovo zanimanje (FOTO)

|

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović poznata su po tome što su jako skromna, i ne vole da se eksponiraju u medijima. Aleksandru Popović konačno možemo da vidimo, jer sa roditeljima dolazi na javna dešavanja.

Njena majka Suzana rekla je da je Aleksandra napustila dva fakulteta, te odabrala i profesiju kojom će se ubuduće baviti.

– Aleksandra je veoma kreativna devojka i ima nemirne ruke. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži. Ipak, pošto ne voli da gubi vreme, a želi i da sama zarađuje novac, ona je završila kurs za danas jako popularnu nadogradnju noktiju, pa je gel-tehnikom počela da sređuje nokte. Njena prva mušterija je njena majka Suzana, ali ovo joj ide jako dobro pa je rešila da proširi ovaj biznis – rekao je svojevremeno izvor za medije, a ove navode potvrdila je i njena mama Suzana:

– Ni moj sin iz prvog braka, a ni moja i Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijima. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Još uvek se traži, ne zna ni ona čime želi da se bavi. Tu neodlučnost nasledila je od mene, jer sam i ja prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije u potpunosti izjasnilo, ali ono što znam jeste da ne želi da bude javna ličnost. Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam „ako vi morate da budete javne ličnosti“ mi ne moramo, iskrena je Suzana.

– Aleksandra je završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Nijedno od njih nije nasledilo moj talenat. Aleksandra ovako ne peva, ali ume za svoju dušu u kupatilu da nešto pevuši. UOna je umetnička duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje – kaže mama Suzana, inače poznata folk pevačica.

Izvor: kurir.rs