Ćerka Nade Obrić radi za državu a živi u inostranstvu: Itana je na visokoj funkciji – Majci obezbedila kućnu pomoćnicu

|

Ćerka Nade Obrić, Itana Pavićević, najveća je podrška pevačici na njenom jako teškom životnom putu. Oni koji su upoznati sa zdravstvenim stanjem pevačice i činjenicom da se čak nekoliko puta izborila sa najtežom bolešću odlično znaju koliki joj je oslonac bila ćerka.

Uprkos lavovskoj borbi za život, a onda i preživljavanje Nada je uspela da sina i ćerku izvede na pravi put, da od njih stvori ljude vredne, uporne, pametne, prodorne ali s druge strane empatične i porodične.

Oboje su joj kada je bilo neophodno pritrčali upomoć, ipak nekako se čini da je Itana ponela najveći teret. Da je jaka dokazala je više puta, a svojim profesionalnim odabirom možda čak i najviše.

“Usudila se” ćerka Nade Obrić da zakorača u nedodirljivi muški svet politike i malo po malo uspela je da se visoko pozicionira.

Početkom januara 2020. rešenjem Ministarstva spoljnih poslova postavljena je za ministra savetnika Ambasade Republike Srbije u Beču, to jest za prvog operativca predstavništva, koji po potrebi zamenjuje ambasadora, dok se danas ona nalazi u Berlinu.

Iako joj je adresa u inostranstvu, Itana redovno posećuje majku, dok je istovremeno i finansijski pomaže te tako Nada može sebi da priušti čak i kućnu pomoćnicu u svom domu.

Izvor: story.rs