Ćerka Marka i Milice Kon ima oboljenje koje se pogoršalo sa stresom: “Nevoljna je, ne ide joj se u školu”

|

Voditeljka Pinka Milica Kon otvorila je veliku temu u javnosti kada je u emisiji „Amidži šou“ ispričala da je njena ćerka, koja pohađa Osnovnu školu „Drinka Pavlović“, bila žrtva vršnjačkog nasilja. Nakon mnogo sastanaka sa upravom škole, Milica se oglasila i otkrila u kakvom je stanju mala Klara.

“Ona je nevoljna, ne ide joj se u školu, a ono što se pogoršalo je njeno kožno oboljenje koje ima, i na to direktno utiče stres, ali prosto taj prag stresa mora da se reši, ali verujem da će vrlo brzo biti u redu”, rekla je voditeljka i dodala:

“Ima raznih pritisaka sa raznih strana i pričam iskreno. Pritisci su sa jedne strane da ne odustanem nikako, sve ono što sam iznela, da nastavim da pomažem svim roditelljima, pošto je ovo problem mnogih roditelja i mnogih škola. Dobili smo savet da se mi formiramo kao jedna škola i da se priključe i druge škole i da se svi zajedno obratimo ministarstvu, jer kada sam ja jedinka koja je sama onda možda Ministarstvo i ne čuje”, objasnila je Milica Kon.

Kako je dalje istakla, ima veliku podršku ostalih roditelja.

“Ponudila sam i školi i mnogim drugim roditeljima da se ujedinimo. I da naš vapaj čuju i oni koji treba da to čuju. Roditelji su, verujte, očajni, a njih niko ne čuje. Ovo je vapaj majke čije dete ide u jednu običnu državnu školu, a ne hir”, poručila je Milica Kon.

Izvor: svet-scandal.rs