Ćerka Jasne Milenković Jami ponosno stoji za govornicom Narodne skupštine: Lea ne haje za estradu, zanima je politika (FOTO)

|

Lea Milenković ima 21 godinu, na fakultetu ređa desetke, prava je kopija majke i nije ni čudo što muškarci gube glavu za njom. A mama je dobro poznata. Nekada je bila velika folk zvezda, Jasna Milenković Jami.

No, njena naslednica nije krenula pevačicinim stopama, već je vrlo ozbiljno zanima politika i studira jako težak fakultet.

“Budite promena koju želite da vidite u svetu”, citirala je Mahatmu Gandija uz fotografije na kojima je vidimo za govornicom Narodne skupštine Srbije.

Ne bi bilo nikakvo čudo da je jednog dana izaberu za narodnog poslanika… A taj dan bi mogao skoro da dođe, s obzirom na uspehe koje postiže na fakultetu, gde studira međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Lea je srednju školu završila kao đak generacije, govori tri jezika, a majka je ponekad nagovori da se zajedno pojave u nekoj emisiji. A tata? Sećamo se velike ljubavi folk zvezde pre dve decenije, frizera Predraga Peđe Rankovića, koji je, verujemo, takođe ponosan na ćerku.

Izvor: hellomagazin.rs