Ćerka Harisa Džinovića ponovo zaljubljena: Više ne krije novog dečka, a evo o kome se radi (FOTO)

|

Nakon mnogih spekulacija na temu ljubavnog života ćerke Harisa i Meline Džinović, ona je želela da stavi tačku na sva nagađanje i pokaže ko je momak koji je osvojio njeno srce, pa novi dečko Đine Džinović nije više misterija za javni svet.

Nakon raskida veze sa fudbalerom Andrejem Đurićem, njen ljubavni život ne prestaje da zanima javnost, a naslovi u novinama o njenoj romansi sa muzičkom zvezdom Vojažem punili su novinske stupce. Međutim, ona je odlučila da se oglasi na ovu temu, te je izazvala medijsku pažnju, pa je njen novi dečko glavna tema danas.

Fotografije na kojima pozira sa svojim momkom, preplavili su društvene mreže, a ako ocenjujemo po ovim objavama, vidimo da je veoma ispunjena i srećna.

Đina je na svom Instagram profilu objavila slike na kojima su njih dvoje veoma prisni, te razmenjuju nežnosti, pa iako je na svim slikama sakrila kako on izgleda, ipak je otkrila njegov identitet kada ga je tagovala. Radi se o Andreju Blagojevu, a interesantno je da je on imenjak njenog bivšeg momka fudbalera.

Izvor: story.rs