Ćerka Bosiljčića i Jelene Tomašević popustila u školi – Reakcija glumca je hit: Dao joj poklon uz neverovatnu poruku

|

Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, Nina, tek je od nedavno počela da se pojavljuje u medijima, i to vrlo dozirano, kada zaista ima razloga za to. Nina je vaspitana, kulturna, požrtvovana devojčica, izuzetno vezana za roditelje, usput i odličan đak.

Na Ninine uspehe i Jelena i Ivan izuzetno su ponosni, a upravo iz tog razloga bez uzdržavanja o ćerki za medije rado govore. Par puta su čak i fotoreporterima dozvolili da ih zajedno uslikaju, a fotografija, dve sa ćerkom osvanule se i na njihovim Instagram profilima.

Lepuškasta devojčica istoga trenutka osvojila je srca fanova dramskog umetnika i kantautorke, a komentari da više liči na tatu nego na mamu, da je karakterno evidentno ista Jelena, duhovita i harizmatična samo su se nizali.

U skladu sa promocijom svog novog projekta “Jorgovani”, u kom tumači glavnu ulogu sa Slobodom Mićalović, Ivan je u poslednje vreme raspoloženiji nego ikada za razgovor sa medijima.

Među brojnim intervjuima istakao se deo gde govori upravo o svojoj naslednici.

Ćerka Ivana Bosiljčića poslužila je kao inspiracija glumcu da s javnošću podeli jednu anegdotu:

“Moram da ti ispričam jednu anegdotu. Nina kada je dobila trojku, svi su se malo uzdrmali jer je stvarno vrlo dobar odličan đak, ali tata je dao novac. Kaže: “Ali tata, o čemu se radi?” Ja kažem: “Ne, ne, sad znam da si normalna” – ispričao je kroz smeh Ivan, pa dodao u istom maniru:

“Da ti kažem, malo se plašim svake vrste besprekornosti, tako da mi se sviđa što ume i da popusti, da bi se vratila u visine”, poručio je Ivan Bosiljčić.

Izvor: story.rs