Ćerka Baje Malog Knindže je nova teniska nada Srbije: Živi na relaciji Srbija – SAD a izgleda kao top model

|

Pevač Mirko Pajčin, u narodu poznatiji kao Baja Mali Knindža, osim uspešnom karijerom može se pohvaliti i brojnim naslednicima. On ima šestoro dece, a jedna od njih je i Ljiljana Pajčin, dvadesettrogodišnja teniserka koja živi na relaciji Srbija – Sjedinjene Američke Države.

Ljiljana je nedavno završila koledž “Union” u Njujorku gde je igrala tenis za “Union Buldogse”. Njena ekipa stigla je do četvrtfinala tokom prethodne sezone, a Srpkinja je pokazala zavidan talenat. Ona je nedavno postala pomoćni trener na koledžu i sada pomaže mlađim igračima.

Ćerka srpskog pevača aktivna je i na društvenim mrežama gde pokazuje svoju lepotu, ali i promoviše Srbiju. Mnoge je oduševio njen gest kada se na proslavi diplomiranja pojavila sa srpskom zastavom i podignuta tri prsta.

O svojoj velikoj porodici pevač je svojevremeno rekao:

“Svi su talentovani, samo ja to ne potenciram. Ljiljana je u sportu, teniserka. Smiljana je pri medicini, a Nenad uči saobraćaj, kao i ja što sam. Nikad nisam voleo školu, ali eto, nisam mogao ni da verujem da je moj sin upisao isto što i ja. Anđela je isto dobra, ona radi produkciju. Biće odlična. To mi je najmlađa ćerka”, ispričao je jednom prilikom ponosni pevač i otac.

Izvor: alo.rs