Cecina sestra privatni život čuva u strogoj tajnosti: Ipak, sada je procureo video Lidijine ćerke

|

Za razliku od porodice Ražnatović, koji su gotovo svakodnevno u medijima, Ocokoljići ne vole da se eksponiraju, ali imaju čime da se pohvale. Ceca i njena sestra Lidija su jako vezane, a to su prenele i na svoju decu, pa tako porodica neguje vrlo prisne odnose.

Ceca i Lidijina ćerka Helena Ocokoljić takođe su jako vezane. Helenu nemamo prilike da vidimo često u javnosti, a Anastasija je jednom prilikom govorila o tetki Lidiji:

“Tetka Lidija nam je kao druga majka. Nismo imali oca, ali jesmo nju”, rekla je Anastasija i potvrdila koliko je odnos sa njom za nju važan.

https://www.tiktok.com/@anastasija.x.raznatovic/video/7084179552309628165?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.co.rs%2F&referer_video_id=7084179552309628165&refer=embed

Ceca je nedavno objavila Heleninu fotografiju, a mnogi su prokomentarisali da je izrasla u pravu lepoticu, kao i da neodoljivo podseća na folk divu. Helena ima 16 godina, a baš kao i tetka, gaji ljubav prema muzici. Anastasija Ražnatović (24) podelila je snimak na kojem ćerka njene tetke, peva sestrin hit “Volim te”.

Helena je bez greške otpevala sestrinu pesmu, a ponosna Anastasija se Heleninim talentom pohvalila i na društvenim mrežama.

Izvor: espreso.co.rs