Cecin bivši menadžer otkrio šta se dešavalo u kući dok je pevačica bila u zatvoru: “Bilo je gadno, deca nisu znala gde je”

|

Radomir Raka Marić otvorio je dušu i ispričao sve o saradnji sa Svetlanom Cecom Ražnatović, te je tom prilikom i otkrio šta se sve dešavalo u kući popularne pevačice tokom akcije “Sablja”.

“Mene je to onako baš udarilo, znaš, u srce me udarilo baš. Majka dvoje male dece, oni mali Veljko i Anastasija… Veljko, mali, isto, ostali bez majke koja je u zatvoru, koju su zatvorili sa kriminalcima da leži. Ona koja je zvezda za mene, nisam ja znao, ulazio u te priče, šta je, zbog čega je. Ono što se pričalo, sve što se pisalo mene je tako udaralo, u srce me udaralo. Ja sam gledao da joj pomognem koliko sam mogao. Tada je bilo to vanredno stanje u državi, nisam mogao, nema tu bilo kakve intervencije da zoveš nekoga, da nekoga pusti, ma kakvi. Brinuo sam malo, bila je tu i Lidija i baka, i ta tetka njena, tako su svi brinuli oko dece, ja sam pomagao nešto finansijski i tako”, rekao je Cecin bivši menadžer.

A kako je izgledala atmosfera, generalno, kod nje u kući?

“Pa kako je bilo? Užasno. Deca nisu znala gde je mama, mali su bili, nije mama tu, govorili smo im. Gadna situacija za nju je bila. Nisam znao šta da radim… u ćeliji nekoj da leži žena je užasno, znaš, bilo mi je baš ono nestvarno. Naša najveća zvezda da bude u zatvoru”.

Kakva je atmosfera vladala tada u medijima i koliko su oni doprinosili toj slici nje u zatvoru?

“Ja nisam mogao ništa da učinim. Tada se sve pisalo onako kako je vlast govorila, normalno”, zaključio je Raka Marić.

Izvor: kurir.rs