Ceca stala uz Snežanu Đurišić nakon optužbe da iznuđuje novac kandidatima: “Zgrožena sam! Ovo je udarac na sve nas!”

|

Poznata folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je objavila da kupuje apartman u luksuznom kompleksu na Kopaoniku, koji je trenutno u izgradnji.

Ona je veoma dugo “merkala” ovu nekretninu, pa je sada rešila da sebi i svojoj porodici kupi još jednu oazu mira na ovoj poznatoj srpskoj planini.

Ona je u petak održala solistički koncert, pa se uključila u program “Premijera – Vikend specijala” i podelila utiske sa skijanja sa unukom.

– Ne skijam jer nisam neki ljubitelj toga, da izvodim nešto na snegu… Čak i kad su mi deca bila mala, nisam to praktikovala, nalazili su načine za svoje zimske čarolije… A sada kada sam dobila unuka, može sve, i klisko i sve! On može da radi sve što poželi – rekla je Ceca.

Danas je u medijima osvanula vest da je Snežana Đurišić, kako navodi majka kandidata, iznuđivala novac kandidatu u “Zvezdama Granda” kako bi on prošao u naredni krug. Ceca je ovim povodom stala u odbranu svoje koleginice Snežane.

– To je kandidat koji je ispao, ko gubi ima pravo da se ljuti. Smatram da je to jako ružno, to sam shvatila kao udarac na sve nas tamo. Radimo sa kandidatima, ulažemo svoje vreme, energiju, trud, to je naša dobra namera, ne moramo. Nismo vezani ugovorom, da moramo to da radimo. Nametati jedan takav nemoral jednoj živoj legendi, zgrožena sam, to je zločin. To je neljudski čin. Da tako nešto izgovoriš za nekog ko se toliko trudi, i to besplatno. Ne znam koliko to košta kada ostajemo sa njima po sedam, osam sati, nema cenu. Velika laž, totalno besramno! Želela sam da zaštitim svoju prijateljicu, koleginicu. Svi smo uz nju, svi članovi žirija se osećaju danas kao i ja, povodom toga. Postoje deca koja su jako zahvalna zbog svega što činimo za njih – rekla je Ceca.

Ona se i osvrnula na muzičku karijeru svoje ćerke Anastasije.

– Ona će izdati još tri albuma dok ja izdam svoj! Ne znam, ne mogu da se pronađem u pesmama, nadam se da će nova godina doneti neku novu energiju, verujem u to. Anastasija ne juri za karijerom, radi posao iz zadovoljstva, snima pesme u kojima se pronalazi, u kojima uživa. Ja se ne mešam, ne namećem svoju volju, bitno mi je da je ona zadovoljna.

O sinu Veljku Ražnatoviću, koji je grad zamenio za selo, pa više vremena provodi sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom u njenoj porodičnoj kući u Titelu, rekla je sledeće:

– On voli takav način života, voli planinu, selo, prirodu… Više voli prirodu nego grad. Moj unuk voli putovanja, i uvek kaže “Ceco, vodi me na Maldive!”, mi smo junski ljudi, mi volimo leto. Danas sam jurila za njim po snegu, poenta je nikad ne reci nikad – izjavila je Ceca.

Mnogo se pričalo o njenom emotivnom statusu, nakon raskida sa Bogdanom Srejovićem, pa je pevačica rekla da je ispunjena u svakom pogledu.

– Bilo bi sramota da kažem da mi fali ljubav pored onakve publike. Ne fali mi ljubav, bavim se najlepšim poslom, smatram sebe voljenom ženom – priznala je folk diva.

Izvor: 24sedam.rs