Ceca Ražnatović konačno progovorila o novom partneru: “Dosta sam ja bila muško” – Pevačica priziva ljubav u svoj život

|

Prva sezona šou programa „Ceca i deca“ uskoro će biti završena, a u petak će biti prikazane dve epizode u kojima ćemo moći da vidimo šta se proteklih dana dešavalo u porodici Ražnatović. Ono što će posebno obradovati Cecine fanove su kadrovi sa njenog spektakularnog koncerta u Nišu.

Baš pred sam koncert u Nišu Ceca izgovorila je jednu rečenicu koja bi mogla da nagovesti da će se folk zvezda upustiti u novu romansu.

“Dosta sam ja bila muško”, rekla je u jednom trenutku Ceca, verovatno aludirajući na to da je većinu svog života provela sama i brinula o stvarima o kojima bi brinuo njen partner da ga je imala.

Budući da je decu odavno zbrinula, a da se poslu posvetila i više nego što je trebalo, verujemo da je pevačica rešila da konačno misli malo i na sebe, te da će dozvoliti da ljubav ponovo ušeta u njen život. Novi dečko Cece Ražnatović bi morao da prođe brojne testove kako bi se ona upustila u ozbiljnu vezu. Prvi je, naravno, da se, pored toga što se njoj dopada, dopadne i njenoj porodici, koja je Ražnatovićki prioritet.

Pošto su se Anastasija i Veljko, ali i Cecina sestra odselili iz vile u Ljutice Bogdana, nije isključeno da će se u dogledno vreme u nju useliti muškarac uz koga će folk diva da ostari.

Izvor: svet-scandal.rs