Ceca mi se dugo ljutila što se priča da smo školski drugovi – Dačić otkrio istinu o odnosu sa pevačicom: “Ona je za mene bila klinka”

|

Prijateljstvo folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i političara Ivice Dačića datira još iz njihovih školskih dana, a često se u javnosti govorilo da su išli i u isti razred. Sada je Ivica objasnio šta je zapravo istina i zbog čega se njegova drugarica iz Žitorađe, odakle su oboje potekli, dugo ljutila.

Dačić je na početku razgovora o Ceci najpre priznao da mu vreme jako brzo leti i da mu je čudno što Cecin sin Veljko već ima sina:

“Ne mogu da zamislim da su već ta deca dobila decu, sećam se kada su se rađali Veljko i Anastasija, to je pokazatelj kako vreme ide. Ceca mi je stalno zamerala što svi pričaju da smo mi školski drugovi, jer mi to nismo. Išli smo u istu školu, ali sam ja sedam godina stariji od nje”, kaže Dačić, koji navodi da se u narodu primilo da su ista generacija.

Ivica dalje navodi da se mlađih dana sa Cecom najbolje seća sa kulturnih događaja “Susreti sela”.

“Takmičila su se sela i bilo je više grana, ona je učestvovala u pevanju, ja u kvizovima znanja. Ne mogu da kažem da smo mi drugovali, ona je za mene bila klinka”, rekao je Dačić, i istakao da se svako na svoj način borio na svom životnom putu.

“Sami smo se probijali kroz život, sami smo postigli to što danas jesmo. Nije bilo vremena od kada nismo bili u kontaktu, od kada smo u Beogradu”, priznaje Ivica Dačić.

Šef diplomatije dalje ističe da je sa Cecom zajedno proživljavao sve kroz šta je i ona prolazila.

“Drago mi je da ljudi prepoznaju to da ja nisam neprirodan čovek. Prednost Cecinog i mog prijateljstva je u tome što ne skupljamo bilo kakve poene u javnosti na taj način. Mnogi koji vole da budu bliski sa nama rade to da bi sebi dali na važnosti. Mi nemamo potrebe za tim, jer smo već to što jesmo. Proživljao sam kroz sve što je ona prošla kao da se dešavalo meni i mojoj porodici i obrnuto. Na svim našim žalostima i radostima, veseljima i proslavama uvek smo bili prisutni”, zaključuje Dačić.

Izvor: informer.rs